Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/pamestoi/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/pamestoi/public_html/includes/menu.inc).

Ζωντανό στοίχημα

Το ζωντανό στοίχημα έχει κατακτήσει τους παίκτες του στοιχήματος γιατί πολύ απλά μπορούν να στοιχηματίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή! Τα αθλήματα που είναι διαθέσιμα είναι πλέον πάρα πολλά και ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχηματικών αγορών μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Είναι γεγονός ότι το Live στοίχημα άλλαξε δραστικά το χάρτη του στοιχήματος καθώς και το σκεπτικό ή τη στρατηγική των παικτών.

BetVictor.com

Στοίχημα στα σκυλιά

Οι κυνοδρομίες υπάρχουν απ’την αρχαιότητα και γίνονταν μάλιστα και λόγος στοιχηματισμού. Αν και μοιάζουν στις ιπποδρομίες, εντούτοις δεν είναι τόσο διαδεδομένες. Για την ακρίβεια, είναι δημοφιλείς σε ορισμένες μόνο χώρες, όπως πχ στην Αγγλία. Στην Ελλάδα δε γίνονται, ωστόσο είναι διαθέσιμες κάποιες κυνοδρομίες που γίνονται στο εξωτερικό μέσω των πρακτορείων του ΟΠΑΠ.

 Τα στοιχήματα που υπάρχουν στις κυνοδρομίες είναι αρκετά και είναι παρόμοιας λογικής με τα στοιχήματα στα άλογα.

Αρχικά, είναι το Straight Bet, δηλαδή η αναζήτηση του νικητή σκύλου.

Εν συνεχεία, είναι το Place όπου κερδίζουμε αν ο σκύλος μας τερματίσει πρώτος ή και δεύτερος.

Show είναι το στοίχημα το οποίο μας δίνει κέρδος αν το σκυλί τερματίσει σε κάποια απ’τις 3 πρώτες θέσεις.

Combination Bet είναι το στοίχημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 2-4 σκυλιά για να κερδίσουν σε συγκεκριμένη σειρά.

Straight Forecast είναι η πρόβλεψη των δυο σκυλιών που θα τερματίσουν πρώτο και δεύτερο αντίστοιχα.

Επιπλέον, υπάρχει και το Daily Double που δεν είναι τίποτα άλλο παρά η πρόβλεψη των νικητών των δυο πρώτων κουρσών της ημέρας.

Είναι αυτονόητο ότι ανάλογα τη δυσκολία των στοιχημάτων που επιλέγουμε, τόσο ανεβαίνει και η απόδοση που παίρνουμε αλλά και το ποσό στοιχηματισμού.