Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/pamestoi/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/pamestoi/public_html/includes/menu.inc).

Ζωντανό στοίχημα

Το ζωντανό στοίχημα έχει κατακτήσει τους παίκτες του στοιχήματος γιατί πολύ απλά μπορούν να στοιχηματίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή! Τα αθλήματα που είναι διαθέσιμα είναι πλέον πάρα πολλά και ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχηματικών αγορών μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Είναι γεγονός ότι το Live στοίχημα άλλαξε δραστικά το χάρτη του στοιχήματος καθώς και το σκεπτικό ή τη στρατηγική των παικτών.

BetVictor.com

Πάμε στοίχημα live με την StanJames

Η StanJames είναι μία από τις μεγαλύτερες και ευρέως γνωστότερες εταιρίες διαδικτυακού στοιχηματισμού. Διαθέτει μία εξαιρετική πλατφόρμα, η οποία περιλαμβάνει και τα παιχνίδια που βρίσκονται σε εξέλιξη. Στο κέντρο της, λοιπόν, αναγράφονται όλα τα ματς που διατίθενται για live betting και ο παίκτης μπορεί να επιλέξει αυτό που επιθυμεί και να εμφανιστούν μπροστά του όλα τα προσφερόμενα στοιχήματα.

Τα περισσότερα σπορ που παρέχονται από την εν λόγω εταιρία, διατίθενται και για live betting. Ο παίκτης, λοιπόν, μπορεί να στοιχηματίσει σε παιχνίδια μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, μηχανοκίνητων σπορ, ποδηλασίας, χόκεϊ, ράγκμπι, φυσικά ποδοσφαίρου, αλλά και πολλών ακόμη σπορ. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, η εταιρία καλύπτει στοιχηματικά τις περισσότερες διοργανώσεις, αλλά τα παιχνίδια που έχουν θέση στο πρόγραμμα δεν είναι και πάρα πολλά. Κατά κύριο λόγο, το παρόν δίνουν αγώνες που προέρχονται από γνωστές διοργανώσεις, αλλά δεν απουσιάζουν και ματς από λιγότερο δημοφιλή πρωταθλήματα. Από τα υπόλοιπα αθλήματα, περιλαμβάνονται συνήθως τα παιχνίδια που αφορούν σημαντικές διοργανώσεις, ενώ αν το πρόγραμμα δεν είναι μεγάλο, τότε διατίθενται και αναμετρήσεις, οι οποίες προέρχονται από υποδεέστερα πρωταθλήματα.

Όσον αφορά τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται στις live αναμετρήσεις, αυτά είναι πολλά και συνήθως καλύπτουν εκτός από τις βασικές αγορές και πολλές ακόμη. Σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, για παράδειγμα, παρέχονται περίπου 25 ειδικά στοιχήματα, τα οποία αφορούν το τελικό αποτέλεσμα, το ημίχρονο – τελικό, το draw no bet, το αποτέλεσμα με χάντικαπ, πολλά στοιχήματα για γκολ, αλλά και μία πλούσια γκάμα επιπλέον αγορών. Σε παιχνίδια καλαθοσφαίρισης προσφέρονται κατά μέσο όρο 5 επιλογές που έχουν να κάνουν με το τελικό αποτέλεσμα, το over – under, το αποτέλεσμα με χάντικαπ, καθώς και με στοιχήματα για κάθε περίοδο του αγώνα. Εννοείται πως, αν το ματς προέρχεται από σημαντική διοργάνωση, τότε οι διαθέσιμες επιλογές αυξάνονται αισθητά. Σε αναμετρήσεις που αφορούν το τένις, διατίθενται περισσότερες από 10 στοιχηματικές αγορές, ενώ ομοίως και στα υπόλοιπα σπορ ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει από μία ικανοποιητική ποικιλία.       

Η StanJames, αν και είναι η εταιρία που εισήγαγε για πρώτη φορά το live betting στο διαδίκτυο, ωστόσο δίνει την εντύπωση πως έχει “κολλήσει” σε εκείνη την εποχή! Η ανυπαρξία του live streaming στην ελληνική της έκδοση, του live score, ακόμη και ενός πίνακα που απλά να ενημερώνει για την εξέλιξη του παιχνιδιού, είναι σημαντικά μειονεκτήματα. Μπορεί η ποικιλία των αγώνων και των αθλημάτων που διατίθεται να είναι μεγάλη, αλλά υπάρχουν πολλά σημεία, τα οποία χρειάζεται να βελτιωθούν άμεσα.