Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/pamestoi/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/pamestoi/public_html/includes/menu.inc).

Ζωντανό στοίχημα

Το ζωντανό στοίχημα έχει κατακτήσει τους παίκτες του στοιχήματος γιατί πολύ απλά μπορούν να στοιχηματίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή! Τα αθλήματα που είναι διαθέσιμα είναι πλέον πάρα πολλά και ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχηματικών αγορών μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Είναι γεγονός ότι το Live στοίχημα άλλαξε δραστικά το χάρτη του στοιχήματος καθώς και το σκεπτικό ή τη στρατηγική των παικτών.

Πάμε στοίχημα live με την 10bet

Η 10bet μετράει δέκα χρόνια στο χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος και πλέον έχει φτάσει σε σημείο να εξυπηρετεί παίκτες σε περισσότερες από 90 χώρες ανά τον κόσμο. Παρέχει μία μεγάλη ποικιλία αθλημάτων για στοιχηματισμό, από τα οποία τα περισσότερα δίνουν το παρόν και στο live betting. Διαθέτει μία πολύ όμορφη και εύκολη live κονσόλα, η οποία έχει ως βασικά χρώματα το λευκό και το γκρι, ενώ το φόντο αυτής είναι ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Στο “ζωντανό” στοίχημα θα συναντήσει, λοιπόν, κανείς αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις, το μπέιζμπολ, το ράγκμπι, το κρίκετ, το σνούκερ, τα μηχανοκίνητα σπορ, το βόλεϊ, το χόκεϊ, αλλά και παιχνίδια που αφορούν και τα υπόλοιπα σπορ, ειδικά όταν το πρόγραμμα δεν είναι μεγάλο. Φυσικά, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση, το μεγαλύτερο κομμάτι καταλαμβάνουν τα δημοφιλή σπορ, με τη μερίδα του λέοντος να καλύπτεται από το ποδόσφαιρο. Από το τελευταίο δίνουν το παρόν οι περισσότερες διοργανώσεις του πλανήτη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν ποδοσφαιρικά παιχνίδια στο πρόγραμμα όλες τις ημέρες του χρόνου, καθώς και επί 24ώρου βάσεως. Όσον αφορά τα υπόλοιπα αθλήματα, κατά κύριο λόγο καλύπτονται οι μεγάλες διοργανώσεις, αλλά πολλές φορές περιλαμβάνονται στο κουπόνι και αγώνες από όχι και τόσο δημοφιλή πρωταθλήματα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ποικιλία των ειδικών στοιχημάτων ανά αναμέτρηση που επιδέχεται στοιχηματισμό κατά την εξέλιξή της, αυτή είναι μεγάλη και εκτός από τις βασικές επιλογές, καλύπτει και πολλές επιπλέον. Στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, για παράδειγμα, διατίθενται περισσότερα από 30 στοιχήματα, ανεξαρτήτως της χώρας προέλευσης και της διοργάνωσης. Αυτά μπορεί να αφορούν το αποτέλεσμα με χάντικαπ, το ημίχρονο τελικό, το ακριβές σκορ, πολλά και διάφορα στοιχήματα για γκολ, το draw no bet, το ασιατικό χάντικαπ, καθώς και πολλές ακόμη αγορές. Φυσικά, αν το ματς προέρχεται από κάποιο δημοφιλές πρωτάθλημα, τότε προστίθενται και επιπλέον στοιχήματα, τα οποία έχουν να κάνουν με τον παίκτη που θα σκοράρει πρώτος ή κατά τη διάρκεια του 90λέπτου, τον τρόπο επίτευξης του επόμενου γκολ, τον αριθμό των κόρνερ, τον αριθμό των καρτών, αλλά και μία πλειάδα αγορών που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Σε παιχνίδια μπάσκετ οι επιλογές είναι περίπου 10 και αφορούν κυρίως το νικητή, το over/under, διάφορα στοιχήματα κάθε περιόδου και κάθε ημιχρόνου. Στα υπόλοιπα σπορ διατίθενται επίσης αρκετές επιλογές (περίπου 8 κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι), οι οποίες σίγουρα καλύπτουν εκτός από τα συνηθισμένα βασικά στοιχήματα και πολλά ειδικά γεγονότα.

Η 10bet, λοιπόν, προσφέρει ένα πλούσιο (σε αριθμό παιχνιδιών και αθλημάτων) και ικανοποιητικό live betting. Φυσικά, η μη παροχή “ζωντανού” βίντεο, αποτελεί μειονέκτημα, όπως και η ανυπαρξία ενός πίνακα με τα στατιστικά στοιχεία του εκάστοτε παιχνιδιού. Ο παίκτης, λοιπόν, έχει στη διάθεσή του μόνο ένα γράφημα, το οποίο εμφανίζει απλά το σκορ και το χρόνο που έχει διανυθεί ή απομένει στο ματς. Σίγουρα, κάποια σημεία χρήζουν βελτίωσης, αλλά η ποικιλία των παιχνιδιών και των στοιχημάτων εξισορροπούν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που εντοπίζονται στο live.