Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/pamestoi/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/pamestoi/public_html/includes/menu.inc).

Ζωντανό στοίχημα

Το ζωντανό στοίχημα έχει κατακτήσει τους παίκτες του στοιχήματος γιατί πολύ απλά μπορούν να στοιχηματίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή! Τα αθλήματα που είναι διαθέσιμα είναι πλέον πάρα πολλά και ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχηματικών αγορών μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Είναι γεγονός ότι το Live στοίχημα άλλαξε δραστικά το χάρτη του στοιχήματος καθώς και το σκεπτικό ή τη στρατηγική των παικτών.

BetVictor.com

Πάμε στοίχημα live με τη meridianbet

Η εν λόγω στοιχηματική εταιρία, μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστή στο στοιχηματικό κοινό, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει κάνει δυνατή είσοδο στην ελληνική αγορά. Δίνοντας βάση αποκλειστικά στο αθλητικό στοίχημα, προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες των παικτών και να προσελκύσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Προσφέρει για ποντάρισμα μία μεγάλη ποικιλία αθλημάτων, ενώ τα περισσότερα εξ’ αυτών καλύπτονται και για livebetting. Η κονσόλα του “ζωντανού” στοιχήματος δε διαφέρει από την κανονική της και είναι γκρι, μπλε και μαύρου χρώματος. Όταν ο παίκτης επιλέξει να μετακινηθεί στο live betting, τότε θα του εμφανιστούν στο κέντρο όλα τα προγραμματισμένα παιχνίδια που επιδέχονται στοιχηματισμό κατά τη διάρκειά τους. Όσα βρίσκονται σε εξέλιξη εκείνη τη στιγμή, διακρίνονται στη δεξιά πλευρά.

Η meridianbet, σε ό,τι έχει να κάνει με το live, επικεντρώνεται κατά κύριο λόγο στα γνωστά σπορ, αλλά από το μενού δεν απουσιάζουν και τα υπόλοιπα, ειδικά αν η στοιχηματική δράση δεν είναι μεγάλη. Φυσικά, το ποδόσφαιρο είναι αυτό που έχει εξέχουσα θέση και καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Το παρόν στο “ζωντανό” στοίχημα δίνουν τα περισσότερα πρωταθλήματα ανά τον κόσμο, αλλά όταν υπάρχει αγωνιστική δράση στις μεγάλες διοργανώσεις, τότε αυτές είναι που κλέβουν την παράσταση. Από τα υπόλοιπα σπορ που προσφέρει για live betting η meridianbet, όπως το μπάσκετ, το τένις, το βόλεϊ και ούτω καθεξής, καλύπτονται κατά κύριο λόγο τα γνωστά πρωταθλήματα και οι μεγάλες διοργανώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι δεν προσφέρονται για στοιχηματισμό και αρκετές ακόμη.

Από άποψη ειδικών στοιχημάτων ανά liveαναμέτρηση, το μενού της εταιρίας είναι αρκετά πλούσιο, αφού προσφέρεται ένας ικανοποιητικός αριθμός αγορών. Επιλέγοντας κάποιος ένα ματς, θα του εμφανιστούν στο κέντρο όλα τα διαθέσιμα στοιχήματα, καθώς και ένα γράφημα, το οποίο θα παρουσιάζει τη στατιστική του ανάλυση. Στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, για παράδειγμα, διατίθενται περισσότερα από 15 γεγονότα. Αυτά μπορεί να αφορούν το τελικό αποτέλεσμα, το αποτέλεσμα με χάντικαπ, το ημίχρονο – τελικό, το ακριβές σκορ, το over – under, το goal – no goal, το μονό ή ζυγό σύνολο τερμάτων, καθώς και μία πλειάδα αγορών για γκολ. Φυσικά, όπως όλες οι εταιρίες, έτσι και η meridianbet, αυξάνει κατά πολύ τα ειδικά στοιχήματα, αν το ματς προέρχεται από ένα γνωστό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα ή μία μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα αθλήματα, παρέχεται και εκεί ένας ικανοποιητικός αριθμός αγορών, οι οποίες κατά μέσο όρο αγγίζουν τις 10. Στο τένις, λόγου χάριν, προσφέρονται περίπου 10 στοιχηματικά γεγονότα, στο μπάσκετ, 6, αλλά και σε όλα τα σπορ που δίνουν το παρόν στο live betting, τα στοιχήματα ποτέ δεν είναι λιγότερα από 5.

Επισκεπτόμενος κανείς τη meridianbet, λοιπόν, για να ποντάρει σε παιχνίδια, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη, θα συναντήσει ένα πλούσιο πρόγραμμα, αλλά και έναν ικανοποιητικό αριθμό ειδικών στοιχημάτων. Η εταιρία δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ζωντανά κάποιος ένα γεγονός μέσω του live streaming που παρέχει, το οποίο όμως καλύπτει ελάχιστους αγώνες. Κατά τα άλλα, η πλατφόρμα της είναι υπερφορτωμένη και οι αγώνες που διακρίνονται στη δεξιά πλευρά, δεν χωρίζονται ανά άθλημα, με αποτέλεσμα ο παίκτης να δυσκολεύεται να διακρίνει ποιο σπορ αφορούν. Τα χρώματα της κονσόλας, βέβαια, ενδέχεται να κουράσουν λίγο τον επισκέπτη.