Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/pamestoi/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/pamestoi/public_html/includes/menu.inc).

Ζωντανό στοίχημα

Το ζωντανό στοίχημα έχει κατακτήσει τους παίκτες του στοιχήματος γιατί πολύ απλά μπορούν να στοιχηματίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή! Τα αθλήματα που είναι διαθέσιμα είναι πλέον πάρα πολλά και ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχηματικών αγορών μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Είναι γεγονός ότι το Live στοίχημα άλλαξε δραστικά το χάρτη του στοιχήματος καθώς και το σκεπτικό ή τη στρατηγική των παικτών.

BetVictor.com

Πάμε στοίχημα live με τον Paddypower

Η εταιρία online στοιχηματισμού paddypower αποτελεί μία εκ των κορυφαίων του είδους της. Μετρώντας πολλά χρόνια εμπειρίας στο συγκεκριμένο χώρο, έχει εξελίξει πάρα πολύ τις υπηρεσίες που προσφέρει και αποτελεί έναν από τους συνηθέστερους προορισμούς για τους παίκτες του στοιχήματος και όχι μόνο. Διαθέτει μία πολύ όμορφη κονσόλα, η οποία είναι πράσινου και λευκού χρώματος, αλλά η τεράστια ποικιλία γεγονότων που καλύπτει, την καθιστούν υπερφορτωμένη. Το livebetting της εταιρίας εμφανίζεται σε μία παρόμοια πλατφόρμα, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί πιο φιλική προς τον παίκτη.

Ο εν λόγω πάροχος προσφέρει μία τεράστια ποικιλία σπορ, ενώ τα περισσότερα εξ’ αυτών τα διαθέτει και στο livebetting. Στο “ζωντανό” πρόγραμμα, λοιπόν, εκτός από αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις, το χόκεϊ, τα μηχανοκίνητα σπορ, το βόλεϊ και το χάντμπολ, θα συναντήσει κανείς και σπορ, όπως το κρίκετ, η ποδηλασία, το μπιτς βόλεϊ, το σνούκερ, το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, το ράγκμπι, οι πολεμικές τέχνες, καθώς και πολλά ακόμη. Από αυτά καλύπτονται στοιχηματικά οι περισσότερες διοργανώσεις ανά τον κόσμο, οι οποίες δημιουργούν ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα όλο το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο. Σε όποιο γεγονός, λοιπόν, και αν θέλει να στοιχηματίσει κάποιος, δεν έχει παρά να επισκεφτεί την paddypower. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, φυσικά δίνουν το παρόν σχεδόν όλες οι διοργανώσεις ανά τον κόσμο, αλλά όταν υπάρχει δράση στα δημοφιλή πρωταθλήματα, τότε το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε αυτά. Στα υπόλοιπα αθλήματα δίνουν το παρόν όλες οι γνωστές διοργανώσεις, αλλά και ορισμένες, οι οποίες δεν αποτελούν προτεραιότητα των παικτών.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα ειδικά στοιχήματα ανά live αγώνα, αυτά είναι πολλά και σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Ο επισκέπτης θα βρει γεγονότα για όλες τις αγορές και για κάθε τύπο στοιχήματος που επιθυμεί. Εννοείται πως, αν το παιχνίδι προέρχεται από γνωστή διοργάνωση, τότε τα στοιχήματα που διατίθενται είναι πάρα πολλά. Σε ποδοσφαιρικά ματς, λόγου χάριν, παρέχονται κατά μέσο όρο περίπου 20 αγορές, οι οποίες έχουν να κάνουν με το ημίχρονο – τελικό, με το τελικό αποτέλεσμα, το αποτέλεσμα με χάντικαπ, καθώς και με έναν μεγάλο αριθμό στοιχημάτων για γκολ και για κάθε ομάδα ξεχωριστά. Αν βέβαια ο αγώνας αφορά σημαντική ποδοσφαιρική διοργάνωση, τότε οι αγορές ξεπερνούν τις 50 και περιλαμβάνονται σε αυτές και στοιχήματα για κόρνερ, για κάρτες, για παίκτες, καθώς και πολλά ακόμη ειδικά γεγονότα. Όσον αφορά τα υπόλοιπα αθλήματα, προσφέρονται κατά μέσο όρο περίπου 10 ειδικά στοιχήματα, τα οποία σίγουρα καλύπτουν τις βασικές επιλογές, αλλά και πολλές που δε θα βρει ο παίκτης πουθενά αλλού. Όταν ένα παιχνίδι είναι ανοιχτό, λοιπόν, εμφανίζονται στο κέντρο όλα τα στοιχήματα που προσφέρονται εκείνη τη στιγμή, καθώς και ένας πίνακας που αναγράφει τον χρόνο, στον οποίο βρίσκεται, το υπάρχον σκορ, αλλά και τη στατιστική ανάλυσή του. Επίσης, υπάρχει δεξιά ένα γράφημα, το οποίο παρουσιάζει ποια παιχνίδια έχουν δεχτεί το μεγαλύτερο ποντάρισμα και σε ποιο σημείο έχει τοποθετηθεί αυτό.    

Το συμπέρασμα, λοιπόν, στο οποίο καταλήγει κανείς, είναι πως ο paddypower αποτελεί μία από τις καλύτερες εταιρίες για να στοιχηματίσει κάποιος σε live γεγονότα. Προσφέρει μία πολύ μεγάλη ποικιλία αθλημάτων, καθώς και έναν τεράστιο αριθμό παιχνιδιών. Διαθέτει ικανοποιητικές αποδόσεις, ενώ ο παίκτης έχει στη διάθεσή του πολλά ειδικά στοιχήματα ανά αγώνα. Το μοναδικό μειονέκτημα που μπορεί να συναντήσει κανείς στην εν λόγω εταιρία, είναι πως δεν παρέχεται η δυνατότητα live streaming στους παίκτες από την Ελλάδα.